Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lillestrøm Kommune

Besøksadresse: Jonas Lies Gate 18, 2000 Lillestrøm
Postadresse: Postboks 313, 2000 LILLESTRØM
Telefon: 47 66 93 80 00

Bransje: Eiendom og eiendomsforvaltning, Eiendomsutviklere, Offentlig

Nettside: http:, , www.lillestrom.kommune.no

Firmabeskrivelse

Vi byr på alt fra shopping, kultur, idrett og fritidsmuligheter til høyteknologi med spennende fremtidsvisjoner. Med noen av landets mest attraktive arbeidsplasser og gode bomiljøer i naturskjønne omgivelser, kan vi by på det meste.

Visste du at Lillestrøm ble kåret til Osloregionens mest attraktive by i 2014, og i 2015 var byen en av tre finalister til å bli kåret til Norges mest attraktive sted?Kultur og idrett


Vi har som mål å være Østlandets beste bosted for alle som er opptatt av kultur og idrett. Her finner du et vell av frivillige lag og foreninger, og et bredt utvalg av idrettsaktiviteter. Vi har et godt kulturtilbud og kan by på en moderne kino, konserter, forestillinger, festivaler og andre arrangementer. Kafé- og utelivet blomstrer, og restaurantene byr på kulinariske retter fra mange land.


Oppvekst og utvikling


Hos oss forenes landlige boområder med det pulserende livet i Lillestrøm og på Strømmen. Vår satsning på barnehage og skole har resultert i at alle våre skoler er nybygde eller har blitt renovert de siste årene. På få år har bymiljøet i Lillestrøm og Strømmen blitt oppgradert og modernisert med nye miljøgater og gågater. Dette er et resultat av en planlagt utvikling for å legge til rette for at bomiljøer, byliv og næringsutvikling fungerer i et godt samspill.


Kunnskapsbyen Lillestrøm


Kunnskapsbyen Lillestrøm er et av landets største forsknings- og teknologimiljøer. De 120 medlemsbedriftenene i organisasjonen Kunnskapsbyen Lillestrøm har ca. 17.500 ansatte, hvorav 450 med doktorgrad, og ca. 17.000 studenter. Virksomhetene her er blant landets største og viktigste, spesielt innen forskning på energi og miljø. Kunnskap og innovasjon er også en viktig del av vår historie. Dampmaskiner, biler, busser, fly og tog er noe av det som har blitt utviklet og produsert i kommunen.

Messe og arrangementer

Norges Varemesse i Lillestrøm og Exporama på Hellerudsletta, gjør Skedsmo til Norges messekommune. Noen av landets største publikumsmesser innenfor bl.a. reiseliv, båt, utdanning, bolig, hobby og landbruk arrangeres her. Vår sentrale beliggenhet, mellom Oslo og Gardermoen, samt et godt tog og veinett, gir oss landets beste infrastruktur. Dette gjør oss attraktive som vertsted for store arrangementer.

Sykkelbyen Lillestrøm


Lillestrøm er kåret til Norges beste sykkelby i 2008, 2010, 2012 og 2014. I hele kommunen er det lagt til rette for bruk av sykkel, og innbyggere i alle aldre bruker sykkelen året rundt. Enten du sykler i bynære områder eller i naturskjønne omgivelser langs våre vannveier, har du tilgang til kilometervis med opplevelser, mosjon og rekreasjon.


Faktainformasjon- Møtestedet på Romerike - i Akershus fylke.
- Lillestrøm er bysenteret i Skedsmo og fikk bystatus 13. juni 1998.
- Tettstedene i Skedsmo er Strømmen, Skedsmokorset, Skjetten og Leirsund.
- Lillestrøm ligger 10 minutter fra Oslo S med tog, og 15?20 minutter med bil. Grenser til Oslo og Lørenskog i vest, Rælingen i syd, - Nittedal og Gjerdrum i nord, Sørum i nordøst og Fet i øst.
- Kommunen har i overkant av 52.647 innbyggere 1. kvartal 2016.
- Kommunens areal utgjør 77,2 kvadrat kilometer.
- Lillestrøm kollektivterminal er landets tredje mest trafikkerte jernbanestasjon, og er et knutepunkt for flytoget.
- Variert næringsliv med ca. 28.000 arbeidsplasser.
- Kunnskapsbyen Lillestrøm, et av landets største forsknings- og teknologimiljøer, med ca 17.500 ansatte med 500 doktorgrader,og ca. 7.000 studenter.
- Godt utbygget veinett med firefelts motorvei, Gardermoen ? Oslo, og mellom Lillestrøm og Oslo gjennom Rælingstunellen.
- Norges største kongress og messekommune, med Norges Varemesse i Lillestrøm og Exporama på Hellerudsletta.
- Rådhuset ligger 106,4 moh.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. november 2006 | Møteforum Romerike 29. mai 2007 | Bygg og anlegg Romerike 28. mars 2017 | Møteforum Romerike 19. september 2017 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2017 | Bygg og anlegg Romerike 22. mars 2018 | Bygg og anlegg Oslo 22. november 2018 | Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021

Topp

!-->