Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Losby Golfklubb

Adresse: Losbyveien 270, 1475 FINSTADJORDET
Telefon: 67 92 33 40

Bransje: Event og underholdning, Markedsføring, Trening og velvære

Nettside: www.losby.no

Firmabeskrivelse

Golfanlegget på Losby er plassert i den naturskjønne Losbydalen i Lørenskog kommune, ca.20 minutter fra Oslo sentrum. Anlegget kan tilby omfattende treningsfasiliteter og to golfbaner; Østmork, en 18 hulls mesterskapsbane, og Vestmork, en hyggelig 9 hulls bane som er åpnet for Pay & Play. Dette betyr at man ikke trenger grønt kort, bare man spiller sammen med noen som har det. Vi kan tilby alle typer bedriftsarrangementer knyttet til golf. Turneringer, faste treninger, spill gjennom sesongen, rett og slett alt som er golfrelatert! Siden 2013 har vi også anlagt en footgolf bane, og kan lage arrangementer med dette. Losby Gods, et flott hotell og konferansesenter ligger i direkte tilknytning til banen, og gjør at vi kan tilby en fantastisk arena for kundepleie, kurs, og golfaktivitet som få i Norge kan matche.

Kontakten man oppnår med en kunde som deler lidenskapen for golf er spesiell. La oss hjelpe deg å oppnå dette!

Vår spesialkompetanse:

B2B Kundepleie, golfturneringer, arrangementer, rekreasjon, bedriftsidrett.

Våre målgrupper:

Privatmarkedet utgjør vårt største kundegrunnlag, men bedriftsmarkedet er svært viktig for oss. Alle bedrifter fra SMB til internasjonale konsern.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 10. juni 2010 | Møteforum Romerike 21. september 2010 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Romerike 29. september 2011

Topp

!-->