Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Norsk Tele og Data AS

Adresse: Industriveien 12, 1461 Lørenskog
Telefon: 47 91366633

Bransje: IKT - Bredbånd, IKT - Datamaskiner og utstyr, IKT - Drift, IKT - Programvare, IKT - Telefoni, IKT - Webløsninger

Nettside: https:, , norskteleogdata.no
E-post: kundeservice@norskteleogdata.no

Firmabeskrivelse

Vi i Norsk Tele og Data har fokus på å ha best kunnskap om markedets mest brukervennlige, kosteffektive og smarte telefoni og IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter.

Vi tilbyr blant annet en svært attraktive telefoniløsninger fra NORTEL og TELIA. Ønsker du fiberløsninger kan vi tilby disse fra GLOBAL CONNECT, TELIA og ALTIBOX. Vårt team har spesialisert seg på å etablere og utvikle effektive, smarte og rimelige nettsider. I tillegg tilbyr vi IT-Driftsavtaler slik at du unngår irriterende driftsstans og reduserer faren for å miste verdifulle data.

Trenger du datautstyr, skjermer, mykvareprodukter med mer? Norsk Tele og Data AS tilbyr markedets mest anerkjente og velprøvde merker. Vi tilbyr leasing av IT utstyr, noe som frigir bedriftens likviditet.

Vår spesialkompetanse:

Microsoft365, Teams, Oppsett av Sharepoint. Bedriftsnett, IT-drift og kameraovervåkning. Webløsninger, Møterom. IT utstyr og mobiltelefoner.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er små og mellomstore bedrifter (Fra 3-200 ansatte)

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Viken og Oslo 26. januar 2023

Topp

!-->