Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Pressenytt AS

Adresse: Huitfeldts gate 5, 0253 OSLO
Telefon: 92 06 24 68

Bransje: Media, PR-byråer

Nettside: www.pressenytt.no
E-post: henning@pressenytt.no

Firmabeskrivelse

Skulle du ønske bedriften din var mer synlig i mediebildet?
Trenger årsrapporten en vitamininnsprøyting?
Og hva med kundebladet, kan det trenge en dose frisk pust og nye innspill?
Er du usikker på hvordan Facebook, Twitter og andre sosiale medier bør gripes an?
Er det lite liv på hjemmesiden din?
Da kan vi i Pressenytt hjelpe deg!
I Pressenytt er vi journalister med bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen og media. Vi er opptatt av å finne frem til den kommunikasjonsformen som passer best for den enkelte bedrift. For noen organisasjoner kan det for eksempel være mest interessant med skreddersydde saker til fagmedier, mens andre bedrifter bør fokusere mer på å styrke internkommunikasjonen. Vi kan hjelpe deg med å peke ut dine behov og hvilken retning du bør velge.

Vår spesialkompetanse:

PR og informasjon, journalistikk.

Våre målgrupper:

Pressenytt er et nyttig, lite informasjonsbyrå som kan være informasjonsavdelingens forlengede og avlastende arm, eller bistå deg som en ekstern informasjonsavdeling. Vi jobber både med store konserner som Statoil, Avinor og Storebrand, landsdekkende organisasjoner som Norsk Pensjonistforbund og innenfor ulike fagområder, som Norsk Gjenvinning, Proact og Ticket. Det store spennet i fagområder vi jobber med, gjør at vi er en fleksibel bedrift og vi er opptatt av å tilpasse oss oppdragsgivernes ulike kommunikasjonsbehov.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 28. oktober 2008 | Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Oslo 01. november 2011

Topp

!-->