Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

ProAktiv Helse Da

Adresse: Ingvald Ludvigsens gate 14, 3027 Drammen
Telefon: 915 40 768  Faks: 32 88 47 49

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, HMS, Trening og velvære, Utdanning og kurs

Nettside: www.proaktivhelse.no
E-post: nils@proaktivhelse.no

Firmabeskrivelse

ProAktiv Helse har over 15 års fartstid og er Norges første og ledende innen bedriftstilreisende muskel og ledd behandling samt helhetsmedisinske tilbud. Vi er både en rådgivende og behandlende part og vi utvider hele tiden med tjenester som markedet vil ha. Vårt løfte er at du alltid får utbytte av oss. Våre mange fornøyde kunder velger oss fordi vi har helhetsperspektiv, tenker helsefremmende på både medarbeider og ledernivå. Våre metoder er mange innen både helsefremmende, forebyggende og terapeutisk nivå. Det er en selvfølge men vi holder VIRKELIG kunden i fokus, og strekker oss langt for å finne gunstige løsninger. Vi arbeider med sykdom og symtomer som stammer fra : Negativt stress, kosthold, innaktivitet, mentale uvaner og holdninger, samt organisatoriske forhold som ledelse, arbeidsmiljø og organisering. Kjente symptomer hos individ er: Stress, smerter i mage, muskler og ledd, hodepine, ryggvondt, lite energi og slapphet, mye tretthet, svingende humør, frustasjon, angst, selvbebreidelse, dårlig selvtillit og selvfølelse, dårlig tid.

Vår spesialkompetanse:

Coaching og prosessarbeid. Kurs og opplæring. Helhetsmedisin - imunsystem, lekk tarm syndrom, Muskelt -og ledd terapi, kosthold og trening. Stressreduksjon. Strategisk kartlegging og arbeid med å forstå årsaker og lage plan for tiltak og måloppnåelse individuelt og organisjonsnivå.

Våre målgrupper:

Hovedsaklig bedriftsmarkedet men vi har også klinikk i 2. etasje på Akropolis treningssenter på Åsiden, Drammen hvor vi tar imot private.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 29. mai 2006 | Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Drammen 01. juni 2010

Topp

!-->