Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

SEB Kort Bank AB, Oslofilialen

Besøksadresse: Filipstad Brygge 1, 0252 OSLO
Postadresse: Postboks 1373 Vika, 0114 OSLO
Telefon: 21 01 55 00

Bransje: Bank og finans

Nettside: www.eurocard.no
E-post: eurocard@eurocard.no

Firmabeskrivelse

SEB Kort er Nordens største utsteder av kreditt- og betalingskort. I Norge utsteder SEB Kort produktene Eurocard, MasterCard og Diners Club og er ledende innen kort- og betalingsløsninger for bedrifter. SEB kort fokuserer på å tilpasse sine leveranser til kundens behov og eksisterende systemer/leverandører. Herunder elektronisk faktura til økonomisystem og filoverføring av korttransaksjoner til elektronisk reiseregning.

Vår spesialkompetanse:

Med Eurocard kan du oppnå store besparelser innen faktura-administrasjon, reiseregninger og reduserte flykostnader med tjenesten Book Now - Pay Later. Du unngår to reiseregninger, og bestiller du over 30 dager før avreise, bekrefter både SAS og Norwegian at du kan spare minst 30 %. Det er mange grunner til at Eurocard er kjent som en løsningsorientert samarbeidspartner, og store besparelser på budsjettet er en av de viktigste for våre kunder. For kunder som har spesielle behov eller ønsker kan vi skreddersy et tilbud som vil gjøre hverdagen enklere.

Våre målgrupper:

Eurocard tilbyr betalingsløsninger for alle type selskaper og organisasjoner. Vi er en ledende aktør på markedet, med et bredt utvalg av kort, reisekontoer og ulike verkøy for administrasjon og oppfølging som kan tilpasses en hver nasjonal og internasjonal virksomhet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 29. november 2004 | Møteforum Trondheim 13. april 2005 | Møteforum Drammen 01. juni 2005 | Møteforum Oslo 26. mai 2014

Topp

!-->