Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

SHL Norge AS

Adresse: Fred Olsens Gate 5, 0152 OSLO
Telefon: 800 11 925

Bransje: Bedriftsrådgivning

Nettside: www.shl.no

Firmabeskrivelse

SHL er en verdensledende leverandør innen HR-relaterte konsulenttjenester og verktøy. Vi har mer en 30 års erfaring med objektiv vurdering av kompetanse. Selskapet har 1.000 ansatte fordelt på 60 kontorer i over 50 land. SHL leverer verktøy og tjenester på mer enn 30 språk. SHL har verktøy som er Veritas godkjent, i tillegg til at det er knyttet opp i et vitenskapelig dokumentert kompetanserammeverk som brukes på tvers i organisasjonen ovenfor ulike bransjer/sektorer. Dette gir våre kunder en svært effektiv løsning (vurdering av jobbadferd i forbindelse med rekruttering, nedbemanning og lederutvikling), som er kostnadseffektivt.

Vår spesialkompetanse:

Kompetanseutvikling, utvikling av selgere, rekrutterings- og lederutviklingsløsninger for HR/ledelse, screening og vurdering av kandidater ved trainee opptak, identifiseirng av talenter.

Våre målgrupper:

Vi har igjennom 6 år utviklet et vitenskapelig dokumentert kompetanserammeverk som kan brukes på tvers av bransjer og på alle nivåer i en virksomhet. Dette gjør oss i stand til å gjøre våre kunders lederprinsipper/lederkrav, strategier målbart med våre verktøy. Vi hjelper virksomheter med å redusere risiko ved sin rekrutteringer, samt å gjennomføre målrettede effektive lederutviklingprogrammer av høy kvalitet hvor resultatet er målbart.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. oktober 2010

Topp

!-->