Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

UBC, Ullevaal Stadion

Besøksadresse: Sognsveien 77 C (via Thon Hotel Ullevaal Stadion), 0840 OSLO
Postadresse: Serviceboks 1, Ullevaal Stadion, 0840 OSLO
Telefon: 23 00 83 00

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse, Idrett, Restaurant og bar

Nettside: www.ubc.no
E-post: ubc@ubc.no

Firmabeskrivelse

Kurs og konferanse:
Ullevaal Business Class AS (UBC) er et av Norges største kurs og konferansesentre på Norges nasjonalarena for fotball, Ullevaal Stadion og eies av Norges Fotballforbund (NFF).

Vi kan tilby 37 møterom med kapasitet fra 2 til 800 personer. Her arrangeres det kurs/konferanser, kick-off, banketter og utstillinger/messer. Ifbm fotballkamper og konserter tilbyr vi et VIP-konsept, og er landets største møteplass for næringslivet hvor det bespises nærmere 3.000 gjester. Ullevaal Stadion ble ferdigstilt i løpet av våren 2014 med 2.700 nye sitteplasser samt en spektakulær VIP-losje med kapasitet på 300 til middag (Ullevaal Panorama). Lokalet fremstår som helt særegent, der gjestene sitter på tre nivåer og har panoramautsikt utover Ullevaals gressmatte . Dette er også et veldig spennende lokale for kurs/konferanse, utstillinger og banketter.

UBC har et tett samarbeid med våre partnere Thon Hotels og Fursetgruppen Restaurant Group. Thon Hotel Ullevaal Stadion har 144 værelser i direkte tilknytning til vårt konferansesenter, og Fursetgruppen sørger for at våre gjester kan nyte deilig mat og drikke. Velkommen til en annerledes kurs- og konferanseopplevelse!

Klubb Ullevaal
Kombinasjonen fotball og matopplevelse gjør Klubb Ullevaal til en unik arena for kundepleie, nettverksbygging eller incentive for ansatte. Klubb Ullevaal samler norsk næringsliv til fotballkamper og øvrige arrangement på Ullevaal Stadion.
Felles for alle fem konseptenes innehold er:

- 5 landskamper og Cupfinale på Ullevaal Stadion
- Fast område hver gang; egen losje, bord i Restauranten eller i våre mingleområder
- Faste seter i behagelig skinn på VIP-tribunen
- Forkjøpsrett til øvrige arrangement (bortekamper, konserter på Ullevaal, etc.)
- Spesialpris på våre kurs- og konferansefasiliteter

Bedrifter kan benytte plassene til ulike aktiviteter: Du kan velge f.eks. 4 plasser i hvitt konsept for å pleie samarbeidspartnere/kunder - 2 plasser i blått konsept for selgerne dine som skal skape nettverk blant de andre kundene som er her - og 2 plasser i rødt konsept til ansatte og familie. Det er altså fullt mulig å mikse antall plasser i flere konsepter.

Nettverksbygging - B2B

* Klubb Ullevaal inviterer til et faglig opplegg før kamp, hvor vi ønsker å inspirere og begeistre våre kunder og samarbeidspartnere.
* Klubb Ullevaal inviterer til nettverkstreff krydret med faglig innhold.
* Klubb Ullevaal arrangerer årlig fotballtur for medlemmene (egenandel)

Klubb Ullevaal fordelskort

* Er du impulsiv får du møtested på sparket for inntil tre personer på UBC, Ullevaal Stadion.
* Klubb Ullevaal-pris på Thon Hotel Ullevaal Stadion.
* Rabatterte priser på Fotballshop.

Barnas Dag med landslaget - en hyggelig ettermiddag for våre samarbeidspartnere

Opplev landslaget på nært hold, ta bilde med spillerne og få autografer. Servering av mat, drikke og en overraskelse til alle barna.

Vår spesialkompetanse:

Vi har høy fokus på å skape kunderelasjoner og tilby konsepter som blir satt pris på av dine kunder. Ingen ting er for lite og ingen ting er for stort for UBC.

Våre målgrupper:

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har både små og store konferanser og som ønsker å tilby kundene dine en spesiell arena for kurs, konferanser og møter, samt kundepleie med fotball/konserter og god mat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Oslo 06. juni 2011 | Møteforum Oslo 23. januar 2012 | Møteforum Oslo 15. mai 2012 | Møteforum Oslo 19. november 2012 | Møteforum Oslo 03. juni 2013 | Møteforum Oslo 26. mai 2014 | Møteforum Oslo 11. mars 2015 | Møteforum Oslo 24. november 2015 | Møteforum Oslo 29. november 2016 | Møteforum Oslo 23. november 2017

Topp

!-->