Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Viken Transportsenter AS

Adresse: Stanseveien 40, 0976 Oslo

Bransje: Transport-, logistikk-, og budtjenester

E-post: booking@vikencargo.no

Firmabeskrivelse

Vi er på vei!
Viken Transportsenter er en allsidig total leverandør av godstransport og kranbiler med lokal forankring i transportmarkedet på Østlandet. Gjennom generasjoner har vi i årrekker hjulpet bedrifter og privatpersoner med stort og smått som totalleverandør på blant annet distribusjon og kran med budbiler. I 2022 drifter vi i det daglige 70-80 biler for lokale og internasjonale kunder med Skapbiler, Kranbiler, Bud- & Varebiler, Liftbiler, Krokbiler og flertransport konsepter og tjenester på vei den kommende tiden. Med stor innsats og bærekraftige holdninger, jobber vi kontinuerlig for å bli den mest betrodde leverandøren av transport og tilhørende tjenester på vår hjemmebane. Våres styrke har vært høy gjennomføring og korte beslutnings veier ettersom vi eier 95% av kjøretøyene som er investert i våre datter selskap.

Vår spesialkompetanse:

Vi har høy kompetanse innenfor alt av godstransport på vei, med særlig fokus på bransje bruk av kranbiler i alle størrelser, renovasjonsbiler med containere, transport av stykkgods i aller former og størrelser ellers dekker vi særlig bygg og anleggssektoren med våre transporttjenester.

Våre målgrupper:

Våre største kunder er leverandører til entreprenører og entreprenører selv i bygg og anleggssektoren som utnytter bredden på bilparken og størrelsen av antall biler i våres organisasjon. Vår målgruppe er særlig nær- og regional transport på indre østlandet/ Stor Oslo for vare eiere som bruker transporttjenester av sporadisk behov eller faste biler med sjåfør for å løse stort og smått.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Romerike 21. september 2021 | Møteforum Viken og Oslo 26. januar 2023

Topp

!-->