Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Visena AS

Besøksadresse: Rosenholm Campus, Rosenholmvn. 25, 1414 Trollåsen
Postadresse: Postboks 2824 Solli, 0203 Oslo
Telefon: 225 200 20

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.visena.com
E-post: thomas@visena.com

Firmabeskrivelse

Visena AS ble etablert i 1999 og utvikler den nettbaserte løsningen Visena. Visena er et norsk selskap med all utvikling og drift i Norge. Vi har lang erfaring med å utvikle løsninger med fokus på effektivitet og samhandling.

Vi forstår at du har en jobb å gjøre og lager smarte løsninger for å støtte deg i ditt arbeid - uansett om du er selger, revisor, advokat, arkitekt, konsulent eller rett og slett ønsker å jobbe smart.

Blant våre kunder finner du bedrifter som Apeland AS, Conax AS og Norwegian Air Shuttle.

Vår spesialkompetanse:

Samarbeid - deling - effektivitet Visena er en løsning med alt du trenger for å jobbe effektivt: CRM, kalender, timeføring, prosjektstyring og e-post. Visena er en nettbasert løsning og virker like godt på Mac som på PC og på alle mobile enheter. Timeføring: Timeføring og prosjektstyring som er utarbeidet i sammenarbeid med revisjonsbransjen forenkler dramatisk hvordan timer registreres. Du jobber - Visena logger det du gjør! CRM + e-post = sant De fleste ledere føler at de har mistet kontrollen og eierskapet til selskapets epostkorrespondanse. E-post blir ofte liggende alle andre steder enn i CRM-systemet slik at man, over tid, mister all kontroll på historisk korrespondanse. Visenas Mailmodul er fullintegrert mot CRM. Vi vil vise deg hvordan du kan få orden i kaoset og begynne å dele og samarbeide! Våre kunder mener at Visena er markedets beste mailløsning. Ta en titt på den 90 sekunders filmen som ligger på vår hjemmeside, som viser nøkkelfunksjonene i Visena Mail.

Våre målgrupper:

Vi har spesialisert oss på norske bedrifter innenfor tjenesteytende bransje som jobber prosjektorientert. Visena passer perfekt til følgende bransjer: revisorer, advokater, arktitekter, finans, PR, reklame og alle andre som lever av å selge tiden sin.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 12. februar 2007 | Møteforum Romerike 16. september 2008 | Møteforum Romerike 23. september 2014 | Møteforum Oslo 11. mars 2015 | Møteforum Romerike 22. september 2015

Topp

!-->