Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Business Wear AS

Adresse: Slependveien 48 3.ETG, 1341 SLEPENDEN
Telefon: 67 56 83 00

Bransje: Annen

Nettside: www.businesswear.no
E-post: post@businesswear.no

Firmabeskrivelse

BusinessWear As kler opp deg og din bedrift til lavest mulig pris. Vi kommer til din bedrift, lar den ansatte få handle fra vår kolleksjon, og vi har i tillegg et showroom på Slependen i Bærum. Vi fører i hovedsak skjorter, sko, sokker og dresser. Alt er av enestående kvalitet, og til riktig pris. Det medfører ingen forpliktelser mot bedriften at vi kommer, da dette er rettet mot de ansatte og ikke nødvendigvis bedriften i sin helhet. Dersom du ser etter noe som vi ikke har i vår kolleksjon, så skaffer vi det for deg. Business Wear As kan også levere ALT innen profiltøy. Vi samarbeider med de beste i bransjen, og kan garantere de beste produkter til den beste prisen. Prøv oss gjerne på profil også. Vi lover samme kvalitet som på våre andre kjente produkter. Så dersom dere ønsker profiltøy i bedre kvalitet enn det dere tidligere er vant med, så ta kontakt.
Vi står for alle produktene vi leverer.

Vår spesialkompetanse:

Vi er spesialister på herrekonfeksjon. Vårt sortiment består av skjorter, dresser, sokker, sko samt gensere i beste kvalitet. De ansatte har spisset sin kompetanse på området. I tillegg har vi opparbeidet oss god kompetanse på profiltøy av høy kvalitet.

Våre målgrupper:

For oss er alle bedrifter en potensiell kunde/ salgssted.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Drammen 01. juni 2010 | Møteforum Vestfold 30. august 2010 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010

Topp

!-->