Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Fagdata AS

Adresse: Økernveien 121, 0579 OSLO
Telefon: 23 39 38 80

Bransje: IKT - Drift

Nettside: www.fagdata.no
E-post: salg@fagdata.no

Firmabeskrivelse

Fagdata er en leverandør av IT-Driftstjenester og løsninger til små og mellomstore bedrifter, med hovedfokus på driftssenterløsningen FRONTDESK® ASP.

FRONTDESK® er et patentbeskyttet varemerke for våre driftssenterløsninger. ASP-løsningen FRONTDESK® ASP er her hovedløsningen, med over 1.400 brukere.

Bransjeløsninger for ASP inn Revisjon, Advokat og Regnskap
Fagdata har utviklet tre bransjeløsninger innen Revisjon, Advokat og Regnskap. Bransjeløsningene skiller ut fra en vanlig FRONTDESK® ASP løsning, ved en spisset tjenesteoppbygning og fokusert håndtering på bransjens "fagapplikasjoner".

Fagdata ble etablert i 1997 og har i dag ca. 20 ansatte. Selskapet er lokalisert på Økern i Oslo, hvor vi har etablert vårt topp moderne driftssenter.

Vår spesialkompetanse:

Et fokus for FRONTDESK® ASP er å være ledende på teknisk drift av administrativ programvare. Økonomi-, CRM- og "fagsystemene" er ryggraden i enhver bedrift. Disse programmene har vi ekstra fokus på. Gjennom vår solide erfaring med administrativ programvare vet vi hvordan disse systemene må håndteres teknisk, og vet hva som må til for å garantere en maksimal oppetid.

Våre målgrupper:

Målgruppen for FRONTDESK® ASP er norske bedrifter med mellom 5 og 100 ansatte som ønsker å outsource IT-driften for selv å fokusere på sin egen kjernevirksomhet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Oslo 12. juni 2009 | Møteforum Oslo 26. oktober 2009 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Oslo 06. juni 2011

Topp

!-->