Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Northern Business Partner AS

Adresse: Ulvenveien 88, 0581 Oslo
Telefon: 22 72 14 14

Bransje: Regnskap

Nettside: northernbp.no

Firmabeskrivelse

Northern Business Partner AS er et autorisert regnskapsbyrå som skreddersyr regnskapsløsninger for å dekke alle behov for økonomitjenester, lønn & regnskap. Vi er et mer "fremoverlent og offensivt" regnskapsfirma og hjelper til med alle tenkelige behov innen regnskap, økonomi og administrasjon. Vi har avdelinger på Gran og Konsvinger.

Gründerbedrift i vekst ser etter mulige partnere for å videreutvikle vårt konsept

Hvilke tjenester tilbyr vi:
- Basis regnskapsførsel, lønn og personal- og kontoradministrasjon, budsjettering, utleie av controller, rapportering og analyser. Samt integrering av 3.parts systemløsninger.

Vår bemanning i dag er på 25 ansatte, personale med erfaring fra revisjon, regnskap, konsulentbransjen og gründervirksomhet. Det er en variert og ung profil på våre ansatte, og vi har valgt å holde en nøktern og konkurransedyktig prisstruktur. Vi bruker datasystemer som er spesielt gunstige og godt tilpasset logistikk og vi samarbeider tett med leverandører av ordresystemer som kan integreres mot ulike regnskapssystemer.

Mer på www.northernbp.no

Vår spesialkompetanse:

Northern Business Partner AS er et systemuavhengig regnskapsbyrå med fokus på skreddersydde regnskapsløsninger og tilhørende rådgivingstjenester. Vi hjelper mange kunder i grensepunktet mellom regnskap, IT og administrasjon. Snakk med oss hvis du vurderer outsourcing av regnskap!

Våre målgrupper:

Vi ønsker velkommen alle kunder som ønsker en samtale med oss, vi har spesielt god erfaring fra industri, IT, vare- og detaljhandel, konsulentvirksomheter, kommunikasjonsbedrifter, mediabyrå, advokater, nuf. - Mengden av våre kunder er stor og vår erfaring tilsvarer kompetanse på stort sett alle nivåer og bransjer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Vestfold 30. august 2010 | Møteforum Romerike 21. september 2010 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010

Topp

!-->