Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Postrom Maskiner AS

Besøksadresse: Grorudveien 55, 0976 Oslo
Postadresse: Postboks 44, 0915 OSLO
Telefon: 47 23 33 88 33

Bransje: Kontormaskiner og AV-utsyr

Nettside: www.postrom.no
E-post: info@postrom.no

Firmabeskrivelse

Postrom Maskiner AS er importør av printere, kopimaskiner, frankeringsmaskiner, konvolutteringsmaskiner og makuleringsmaskiner og kan levere det meste innen kontormaskiner. Vi selger og server direkte i Oslo/Akershus og har et forhandlerapparat som dekker resten av landet. Firmaet ble etablert i 1989 og består i dag av 10 entusiastiske medarbeidere som streber etter å være den enkleste leverandøren å ha med å gjøre på markedet. Med over 30 års erfaring så er det trygt å handle med Postrom!

Vår spesialkompetanse:

De aller fleste kjenner Postrom Maskiner AS som en god leverandør av frankeringsmaskiner og postbehandlingsmaskiner. I mange år har vi i tillegg økt markedsandelene og kunnskapen betydelig på makuleringsmaskiner og print/kopimaskiner. Vi har et svært godt og prisgunstig utvalg av kvalitetmodeller innen både makulering og print/kopi.

Våre målgrupper:

Målgruppen vår er hovedsaklig SMB markedet - alle firmaer/foreninger som har behov for en eller annen form for kontormaskin.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Oslo 21. november 2005 | Møteforum Romerike 06. desember 2021

Topp

!-->