Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

HansaWorld Norway AS

Adresse: Malmskriverveien 355, 1337 Sandvika
Telefon: 67 11 69 85

Bransje: IKT - Programvare

Nettside: www.hansaworld.com
E-post: norway@hansaworld.com

Firmabeskrivelse

HansaWorld er en multinasjonal programvareutvikler som spesialiserer seg på Enterprise Resource Planning og Customer Relationship Management. Med tre tiår med erfaring og innovasjon automatiserer våre programvarer forretningsprosesser for bedrifter over hele verden, og gir de beste forretningsløsninger for et bredt spekter av bransjer.

Ved hjelp av vårt proprietære programmeringsspråk tilbyr vi en rekke allsidig programvare for forretningsadministrasjon, tilgjengelig på over 30 språk på nesten hvilken som helst plattform, og er designet for bedrifter av alle størrelser og næringer. HansaWorld investerer kontinuerlig i forskning og utvikling for å sikre at teknologien vår ligger foran kurven. Vi er forpliktet til å levere den mest avanserte programvaren til tusenvis av selskaper som stoler på HansaWorld med sin kritiske forretningsinformasjon.

Vår spesialkompetanse:

HansaWorld benytter et uovertruffen utvalg av teknologi som gir Standard ERP allsidigheten til å strekke seg gjennom hele selskapet, samtidig som det reduserer avhengigheten av kostbart grensesnitt mellom separate tredjepartsapplikasjoner, og dermed reduserer den totale eierkostnaden. Systemet kan tilpasses og skreddersys for individuelle forretningsbehov og kjøre på alle store plattformer med nesten hvilken som helst enhet. HansaWorld utvikler banebrytende moduler for bestemte bransjer, noe som betyr at hver komponent er fullt integrert med alle standard ERP- og CRM-funksjoner. Enten i detaljhandel, gjestfrihet, produksjon, logistikk, utleie eller tjenester tilbyr Standard ERP de rette vertikaler designet for enhver bedrift, hvor som helst i verden.

Våre målgrupper:

HansaWorld tilbyr en rekke programvare for bedrifter av alle størrelser, fra små og mellomstore bedrifter til store bedrifter. Med kontorer rundt om i verden gir vi kunder i over 100 land med produkter tilgjengelig på over 30 språk.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 29. november 2004 | Møteforum Oslo 16. mars 2005 | Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Oslo 18. oktober 2005 | Møteforum Oslo 21. november 2005 | Møteforum Drammen 29. mai 2006 | Møteforum Vestfold 18. september 2006 | Møteforum Drammen 07. februar 2007 | Møteforum Drammen 30. mai 2012 | Møteforum Østfold 13. mars 2018

Topp

!-->